Els nostres iogurts estan elaborats de manera artesanal i familiar.
La llet prové de la granja familiar, situada a Estoll, un poble petit al costat del golf de Fontanals de Cerdanya. La llet de la granja que agafem per elaborar els iogurts no té més de 24h i ha estat conservada a 5ºC. Aquesta llet la portem fins a la formatgeria que es troba a Llívia.
La llet la descaragem en els tancs on de seguida la pasteuritzem per eliminar les bateries patogènies i conservar els microorganismes que ens ajuden a la digestió i tenen efectes positius sobre la flora intestinal. Desprès de la pasteurització a 87ºC refredem la llet a 45ºC per afegir-hi el ferment que ens farà "solidificar" la llet per obtenir la textura del iogurt. Desprès de les 4 hores refredem els iogurts i ja els tenim apunt per menjar!
4 comentaris:
Soc d Mataró i m'encanten els vostre iogurts naturals i el mató...xo malauradament no els teobo per enlloc per comprar! Algun distribuïdor proper? Moltes gràcies
Hola?
Se puede comprar por internet?
Hola, és possible comprar els iogurts online? Gràcies
Publica un comentari a l'entrada